Power Meat Helg

Ååh nu e årets höjd punkt Power Meat i västerås slut å vi har kommit hem efter de.. Hårt festande men Cewin har tagi hand om sin lillebror när vi inte kunnat de.. först bodde vi i bilen men fick hjälp av några snälla raggar familjer som lät oss bo i deras hus vagn.. tack Steve o Marie för det!!

Vill bara säja de att Power Meat är de bästa höjd punkten varje år å att alla som är intresserad av Raggar bilar o 50 tals musik borde åka dit!!

De va ju denna helg som Cim o jag skulle ha gift oss på Drive By Bröllopet som finns där.. men vi har inte pratat på 2 veckor o ja såg honom me en jätte ful o tjock tjej från Falun som ja känner igen..för DE E MIN KUSIN!!! Ska säja till han va ja tycker om de o att Cewin blev lessen..



Kram,
Cewin´s Mamma

Kommentarer
Postat av: Zandrah

Ja asså barnen borde få lära sej mer om raggar kulturen i skolan! dom får lära sig om samer, muslimer och indian kulturer men inte om raggare o eddie meduza som ju är en längre tradition än dom jue.

2010-07-14 @ 21:15:50
Postat av: Anonym

Mäh! Cim e väl inte Cewins farsa, vafför skulle han bli lessen fattar iiiingeting!!!

2010-07-15 @ 23:17:18
Postat av: Linnea

Menar du att ni tar med två små barn på Power Meet (ja, det heter inte "power meat"!) utan ens ett tält att bo i och låter en fyraåring ta hand om en tvååring medan ni super er dyngfulla? Du är ta mej fan inte klok!

2010-07-27 @ 10:43:53
Postat av: Förbannad

Vad är du för en jädra människa som låter din 4åriga son ta hand om sin 2åriga lillebror när du ligger dyngrak!? Och du funderar på fler barn!? Vad är det för fel på dig!?

Tycker du att det låter som en normal uppväxt för dina barn? Såna som du ska inte ha barn! Jag hoppas och ber att socialen redan är inkopplade!

2010-09-30 @ 09:52:01
Postat av: tessan

usch tycker verkligen synd om dina barn. inte fan super man när man har barnen med sig, så jävla oansvarigt.

2010-09-30 @ 10:03:30
URL: http://ericasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0