Människa

Många påhopp man får här... ja e faktiskt bara en människa, ja har mina fel o brister men många bra sidor endå!!! Mina pojkar kommer bli självständiga individer o jätte lyckliga oxå... man kan lixom inte hålla på curla.... Lijam o Cewin vet var vi bor, de vet var ja finns, ja e deras mamma, de e alltid trygga i min famn... om de vill rymma.. fine, de kommer tebaka... de gör dom alltid så de så.

Nu så ska jag umgås med människor som assepterar mej som den ja e. Ja tror att ni andra där ute behöver jobba på era mindre smickrande sidor. AMEN.


kram
Cewin´s mamma

Kommentarer
Postat av: Anahita S

Det mest patetiska med den här bloggen är att du (alt. ni) som sitter och skapar den här fakepersonen orkar hålla på. Skaffa er ett eget liv om ni nu nödvändigtis måste tillbringa er tid med att sitta och skriva en massa påhittade saker kan ni väl åtminstone göra det trovärdigt.

2010-06-18 @ 21:18:17
Postat av: poirot

Anahita S: Subjektivitet, term som betecknar osaklighet, partiskhet. Motsats till objektivitet. (från wikipedia)

2010-06-19 @ 06:27:35
Postat av: cewin´s muti

hahaha, Anali du e skön... torka dej lite så blir de bra...



PUZZ

2010-06-20 @ 13:29:30
Postat av: carrie

Du måste skämta,denna blogg måste vara ett skämt,hela din blogg ..ja hoppas verkligen detta,stackars barn.vad är du för mor som sitter å dricker? du verkar inte ha allt för mycket för dig om du sitter och skriver påhittade saker,som dessutom inte kan vara sanna..är detta sant är det det värsta jag har hört,vad är du för morsa som gör så mot sina barn? sitta å supa,inte har någon barnvakt för att du ska kunna ut å supa,ja hoppas verkligen att du börjar ta tag i ditt liv,för dina barn skull.(OM INTE) Så hoppas ja att socialen är hack i häl på dig..du är inte en mamma till dina barn,varför skaffade du barn överhuvudtaget om du inte kan ta hand om dom.Sen detdär om försäkringskassa..det finns väl en andledning till att du inte får några utbetalningen då du påstår att du har el-allergi..öööhh varför sitter du vid datorn och bloggar då?? det KLINGAR INTE RÄTT BRUDEN..Ähh nu e ja så förbannad över ditt beetende..

2010-07-01 @ 21:38:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0