uppe hela natten

oohh shitt redan morgon, nu ska ja lägga mej... de va en lång kväll!!!! Cewin o Lijam e självständiga de klarar av att göra frukost själva *ducktiga stora pojkar* men ja har lagt fram bröd på bordet till dom, de e viktigt att ge stöd!!!!!



kram
Cewin´s mamma

Kommentarer
Postat av: Anonym

De här måste vara en skämt blogg och allt som står här är fekj de måste va så.. Hoppas annars att du någon anmäler dig till soc så att ungarna kommer där i från

2010-06-18 @ 14:11:32
Postat av: Anonym

Du verkar helt sjuk i skallen? låta dina ungar göra frukost själva?!

2010-06-22 @ 20:16:12
Postat av: Lillis

sååå jäääävla omoget att komenttera annonymt!!!

det är ju lixom inte så att Cewin och Lijam är 1 och 2 år!!!! dom är jätte duktiga på att göra frukost själva..... tezzie är en bra mamma som uppmuntrar att dom lär sig att vara självständiga!!!



SLUTA HACKA PÅ FOLK NI INTE KÄNNER!!!!!!

2010-06-23 @ 09:51:50
Postat av: Anonym

Fel! Hon uppmuntrar dom till att fixa sin egen frukost, medans hon ligger och sover för att hon är så jävla bakis!!!! Fan vissa borde inte ens få ha barn!

2010-07-01 @ 21:27:45
Postat av: Lina R

Hoppas verkligen att det här inte stämmer isf är du totalt jävla dum i huvudet. Du kanske skulle lärt dig att ta hand om dig själv innan du skaffar barn. Självständiga barn? Självständighet är bra men det finns fan gränser. Till den som skrev att det var fegt att vara anonym, jag är inte anonym så du kan ju du ha lika mkt stake och säga vad denna jävla människa heter då. Om inte kanske du borde ge fan i att slänga skit på andra. Hur i helvete kan man vara så dum så man försvarar ett sånt här beteende? Fattar ni inte att barnen far illa? Skärp till er för helvete. Om ni vill leva fjortis liv GÖR det man låt då för fan någon ansvarstagande ta hand om barnen.Man slutar aldrig förvånas av folks idioti iaf ett som e säkert men låt för inte barnen vara dom som blir lidande av erat oförnuft!!!

2010-09-09 @ 11:06:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0