va på möte

hatar gå på tidiga möten de va as tråkigt trodde att ja skulle dö typ 10000 gånger!!!!!!!Man blir inte klokare häller, soc kvinnan ba ahh hur mår du hur e de me barna o ett sättra........... barna va ju me mej fast i ett rum utan för fråga dom istället för mej kärring jävel!!!!! Det ända dom kom fram till va att boka ett till möte o då måste ja se till att ha me alla mina papper o ja ba visst ska ja ha me mej dom förutsatt att mötet e på normal tid hallåå!?! man e ju helt dimmig om man måste in finna sej i stan klockan 9 på morgonen, ja hann inte ens ta en kopp kaffe när ja kom dit, inga affärer va ju öppna. Mm men ja fick kaffe på soc kontoret tycker synd om dom som måste dricka blaskigt kaffe inte konstigt dom e så griniga?! Varför kan dom inte bara ge mej mer pengar så slipper vi hålla på åka fram o tebaka hela tiden..............

när vi kommen hem så bakade ja o Cewin socker kaka men Cewin glömde ta ut den i tid.... han brås på sin daddy........




men den va go endå!!!!! de va bara att skrapa av!!!!!


kram
Cewin´s mamma

Kommentarer
Postat av: Lilla jag

Vänta här nu, skall ditt lilla barn ta ut en kaka ur en skållhet ugn? Jag rekomenderar att DU tar på dig det ansvaret.

2010-11-07 @ 21:18:03
Postat av: Tänker på barnen

Hej, så kallade mamman?

Tycker inte man kan kalla sig för mamma bara för att man har barn. Mamma betyder mer. Som exempel omsorg, ovillkorlig kärlek & att ALLTID, i ur & skur, finnas där för sina barn. Jag säger inte att du inte älskar dina barn, men jag tror inte du älskar dom på rätt sätt.



Jag hoppas att du inser att du är på väg att bli, eller redan är, en alkolist. Visst är de gott att dricka alkohol & ha det kul ute med sina kompisar, men klarar man inte av att hålla sig till att göra det någon gång ibland, då ska man inte skaffa sig barn.



Dina barn.. Tycker synd om dem som har en sådan mamma som du. Om ni verkligen lever så som du skriver här.

Antar att du älskar dina barn, men inte tillräckligt mycket för att förstå att dom borde ha en mer stabilare livsstil än den du ger dem. Varför tar du inte & pratar med socialen, när du endå är där, att du skulle behöva ha en avlastnings familj som din barn kan bo hos ibland? Då hinner du springa ut på fester & ''småkröka'' hemma, utan att dina barn närvarar. Det spelar ingen roll om du bara tar ett glas vin. Tänk om de händer något när du har druckit & kanske t.om däckat av? Man kan bli förvånad hur lite alkohol som behövs ibland..



Ibland räcker det tyvärr inte till att bara åka hem till sin pappa varannan helg. Då kan de va skönt, FÖR BARNEN, att komma till ett ställe där inte mamma ligger i soffan & inte ''orkar'' laga mat, städa, leka etc etc pga tröttet efter alkoholen? För hur tror du egentligen din barn mår?



Bara ett tips..



Lycka till i framtiden

2010-11-09 @ 14:01:47
Postat av: Belinda

Ja tycker du verkar göra ett jätte bra jobb me dina barn de e inte lätt o va mamma...asså ja tror de e jätte vicktigt att man gör saker me barnen som att baka socker kaka tillexemmpel de e jätte gott me socker kaka. håppas de ordnar sej me soc dom kan va jätte jobiga ja vet! styrke kram

2010-11-15 @ 21:18:50
Postat av: Cindirella

gud viken bra blågg!!! jag trorr att du e en bra mamma!!

stå på dej

starke kramar!!!

2010-11-16 @ 19:21:54
URL: http://cindirellas.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Den här bloggen måste väll vara ett skämt ??



Om inte så är jag riktigt riktigt orolig för barnen i den här "familjen", och över hur DU som mamma kan lägga ansvar på ditt BARN, till att ta ut en varm kaka ur ugnen när du själv kan göra det ? Att du har mage att skylla på ditt barn att kakan blev för bränd och sedan kontra det med "han brås på sin daddy"...



Som en ovanför skrev, så verkar du inte ha den rätta kärleken för dina barn, kärlek till sina barn betyder trygghet, närhet, ömhet, glädje...Ja mycket mycket mer !



Med handen på hjärtat hoppas jag att socialen inser saker och ting och omplacerar dina barn så dom får den kärleken dom faktiskt förtjänar.. Så kan du leva ditt liv med slappa i soffan, dricka alkohol och vad mer det nu är du värderar högre !

2010-11-18 @ 20:07:21
URL: http://mathildav.blogg.se/
Postat av: Kärleksmumset

All kärlek till dig för att du kämpar...stjyrkekjam O nog fan ska en unge som är fyra kunna ta ut en kaka ur ugnen-det finns tre-åringar som arbetar ute i världen

2010-11-19 @ 00:59:06
Postat av: Ida

Ingen är perfekt, ingen. Men du är så långt ifrån perfekt man kan komma. När man väljer att sätta ett barn till värden vare sig det är planerat eller inte har man antagit sig ett ansvar, men du missade nog det. Vilka förälder tar med sig sina barn på fyllefest, sover i bilar-planerar iaf att göra det. Låter sina barn stiga upp själv, göra frukost?! Barn ska vara barn, inte ens kompisar. Dina barn lär sig inte att tycka själv, du berättar ju vad dom ska tycka! Den tiden du lägger mer på killar, fester bör du i stället lägga på fina barn. Att storebror tar hand om lillebror är nog förklaringen på varför lillebror är efter i utveckling. Ryck upp dig, annars hoppas jag för dina barns skull att dom blir omhändertagna. Barn ska vara barn!

2010-11-19 @ 10:06:23
Postat av: Anonym

Skulle kunna skriva några a4 papper om saker jag tycker... men flickorna som stavar rätt ovan har sagt så mycket bra saker redan.... Låt dina barn få komma till någon människa som bryr sig för du borde inte få ha vårdnaden med tanke på att du är så fruktansvärt omogen! Tänk inte på dig själv utan tänkt på dina pojkar!!!



/24 årig 2 barnsmamma

2010-11-19 @ 18:31:33
Postat av: Missan

Ja fattar inte varför alla bara klagar här i kommentars fältet!! Har de inge bättre för sig o göra? Nej de verkar som att de inte har någe liv å bara engnar sej åt att klaga på andra SKAFFA ETT LIV!!

2010-11-29 @ 10:10:45
Postat av: Johanna

De allra flesta har ett arbete att gå till och börjar betydligt tidigare än 9 på morgonen, VARJE DAG.

Soc finns för att se till att dina barn har det bra. Var tacksam för det.

2010-12-26 @ 23:53:49
Postat av: Amelia

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din sida, men jag är glad att jag gjorde det :D. Prenumererar nu på din sida på BlogLovin'!

2011-05-07 @ 16:23:51
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0