dampbarn!!!

ja orkar inte med han längre nu... ja älskar verkligen min lille Lijam men han e så humörig, allt e fel va ja än gör o ja önskar att han va som Cewin. Ja hoppas att Lijam slutar med sin hemska attityd de bara sabbar för hela familjen.. mm vi tror att han har adhd, han måste bara ha de alla kriterier stämmer ju.. han kan aldrig va stilla  i en sekund.... bahh måste gå nu.

Ont i mamma hjärtat

kram
Cewin´s mamma

Kommentarer
Postat av: Victorias mamma

Hur fasen kan du ens säga så om din egna son? "Jag önskar att han var som Cewin" ??!! Du är ju sjuk i huvudet för fan! Du födde honom, han har sin egna personlighet, alla barn är inte likadana, alla är olika! Tycker synd om honom. Jag tackar att han inte är så gammal än så han inte kan läsa. Tänk om han ser detta en dag. Sabbar för hela familjen? Du kanske borde ha tänkt på att det kan bli lite jobbigt när man skaffar barn innan du gjorde det!

2010-10-12 @ 16:43:59
Postat av: Sussie

Nä, alla barn är inte lika. Kan hon inte bara få känna att hon önskar att Lijam var mer som Cewin?

Klart att ett adhd-barn förstör för resten av familjen, dom är ju asjobbiga!

Tezzie, låt Lijamn bo hos Donnie ett tag. Dom är lika jobbiga båda två!!

Pözz

2010-10-13 @ 14:40:24
Postat av: Victorias mamma

Sussie, du är ju lika sjuk du! "Dom är lika jobbiga båda två!!" Vad är det för fel på dig?!

Ja, det är jobbigt med det i familjen, men kolla upp det då för fan så han kan få medicin för det!

2010-10-13 @ 22:06:05
Postat av: Cewin´s Mamma

adhd lr damp ja vet inte riktigt vilket de e, men hans pappa har fått denna diagnostiken förut.. så de kanske går i släkt?? men sussie kanske ha rätt i att dem borde umgås me varandra.. lite pappa o barn tid tillsammans..



till victorias mamma: Lijam kan inte läsa.. han e bara ett litet barn, så de e ingen chans att han ska läsa här..



kram,

Cewin´s Mamma

2010-10-14 @ 10:08:15
Postat av: Sussie

Viktorias mamma, vet du hur svårt det är att få medicin utskrivet till ett barn med adhd eller damp??! Det är mycket lättare att självmedicinera. Tezzie, säg åt Donnie att låta Lijam vara med i samma rum nästa gång han röker på. Det är skitbra mot dampiga barn!

Lycka till gumman.

Puss

2010-10-14 @ 13:54:32
Postat av: Sussie

Viktorias mamma, vet du hur svårt det är att få medicin utskrivet till barn med adhd eller damp?! Det är mycket lättare att självmedicinera! Tezzie, låt Lijam vara med i samma rum nästa gång som Donnie röker på. Det är skiteffektivt mot dampbarn!!

Lycka till gumman. Stå på dig!

Kram

2010-10-14 @ 14:11:13
Postat av: Cewin´s mamma

De e farligt o röka på me hasch.. har en kusin som dog av överdos.. Donnie håller inte på me de heller, då skulle ja polis anmäla han..



men tack för dina snälla ord



kram,

Cewin´s Mamma

2010-10-14 @ 21:04:25
Postat av: Victorias mamma

Cewin´s mamma: Jag skrev inte att han skulle läsa det nu. Jag skrev tänk om han läser det en vacker dag. Alltså då han kan läsa. Inget kul att läsa något sådant som ens egen mamma har skrivit om en!



Sussie: Ja, men om det nu är det som han har, är det inte bättre att försöka att få medicin för det eller i alla fall få hjälp för det?! Hasch? Du är ju för fan inte riktigt klok i huvudet. Hoppas att du aldrig får barn med diagnosen ADHD!

2010-10-15 @ 20:59:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0