faaan

C & L tjatar om vart e Gizmo nån stans.. ja har sagt att han e på semester o kommer hem snart till höst lovet men ja har inte hunnit tänka på att skaffa en ny katt till dom... ja kikade runt på blocket men hur svårt ska de va att hitta en svart katt men ja fattar ingenting på den där sidan ja får bara upp blandat me djur tex svarta hundar.. Ja ska ju ha svart katt!!!!!! Jävla mongo data!!! Buy the way innan Lijam tittade ut ur mej så hade vi en svart kort hårig katt som oxå va en Gizmo men han sprang oxå bort eller ja vet inte riktit va som hände... så ja fick en svart katt från en kompis kompis eller rättare sagt Donnies kompis kompis som hade fått massa katt ungar... men katten va lite fluffigare men ja sa till Cewin att katten hade fått vinter päls o sånt kan faktist bestå.. ja förklarade för Cewin om katt hormoner så då ville Cewin bli vetrinär o ja o Donnie gjorde allt i vår makt för att få han att inte bli de... ja menar grabbar ska inte hålla på me sånt där o Donnie snackade om att han inte ville förlora sin son.. han va typ rädd att Cewin skulle bli bög... I know lite överdrivet!!! Men ja tycker inte att killar ska göra tjej saker men ja har inget emot bögar även fast dom gör massa tjej saker men de e inte samma sak för nån måste va tjej i förhållandet!!!

kram
Cewin´s mamma

Kommentarer
Postat av: katta

heeej gummsan! tänkte bara höra om du har sett de där super mysiga nya dejting programmet på femman? De heter Lite Sällskap o d e så himla mysit för de e lixom "vanliga2 människor" inte bara storstats folk!! rekomenderar iaf de varmt. en som e me har en son som heter cewin också!!

http://josefinestoltz.blogspot.com/

2010-10-21 @ 16:32:34
Postat av: Josefine Stoltz

Hehe!:)



Jag var inne och kollade vart alla mina nya läsare kom ifrån:) Och dom kom från din sida, för att du har en son som heter Cewin precis som jag! Konstigt för det känns som att det bara är min son som är CEWIN!:)



Ha en underbar fredag för det ska jag ha!:)

2010-10-22 @ 13:44:03
URL: http://josefinestoltz.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0