företags namn

De finns tydligen barn som har företags namn o de e Mercedes, Loka, Felix o typ Kina... men ja har inte tänkt på att städer har tagit företags namn!! Lilla Edet kan ja fatta för att de låter som Edit o de e inte mitt favvo namn men ja förstår att de i staden kan tycka att de låter gulligt o de håller ja med om, en liten tjejbebis eller en liten tant lixom.. men Huskvarna??? Så fantasilöst!!!!!! De låter ju inte som ett namn!! O Finneröjda går ju inte att utala, fattar inte va de vill signalera??



Kram
Cewin´s mamma

Kommentarer
Postat av: Anonym

du har inte tänkt på att det är företagen som har tagit namn efter städerna?

2010-10-15 @ 01:57:49
Postat av: Cewin´s mamma

NÄ, för företagen har tagit patent så varje familj o stad måste söka tillstånd för att använda namnet! O ja tycker att de låter as jobbit!

2010-10-15 @ 06:45:10
Postat av: Linnea

Tror du på allvar att staden Huskvarna har tagit sitt namn från företaget? Du tror inte att det skulle kunna vara så att företaget Huskvarna startade sin tillverkning i just staden Huskvarna och har tagit sitt namn därifrån. Lika så Göteborgskex - tror du att staden Göteborg har fått sitt namn från dem också? Eller kan det vara så att kexfabriken som ligger i staden Göteborg har tagit namnen Göteborgskex just för att den ligger i Göteborg?

2010-11-09 @ 09:37:40
URL: http://mammacaruso.blogg.se/
Postat av: Satans Farmor

Linnea: Fast Göteborgskex har aldrig haft någon kexfabrik i Göteborg, de har alltid haft sin fysiska fabrik i Kungälv.

2010-11-18 @ 09:44:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0