Ja vet inte om ja vill dejta fattig man

De funkar inte!

Ja e värdefull!



Måste ge mina barn en trygg uppväxt o dom måste fatta att vi tjejer inte vill ha fattiga män... asså ja vill att mina barn ska få så bra förutsättningar i livet o hitta kärleken så ja får massa barnbarn. De e svårare när man endast har söner, för de bär inte barnet o de e inte säkert ens att de får umgås me sina barn. Ja vet de e skrämmande!!! Ja vill att mina pojkar ska bli attraktiva så att dom kan behålla tjejen i framtiden... ja anser att de e viktigt att barnbarn har kontakt med dom äldre tex farmor!!!!

kram
Cewin´s mamma

Kommentarer
Postat av: Anonym

Den bästa förebilden de kan ha är väl du som mamma, men du kanske måste se till att skaffa en utbildning och tjäna egna pengar. Att skaffa en partner som har pengar är väl ingen bra signal till barnen! Men du verkar ju helt klart inte vara den skarpaste kniven i lådan å andra sidan....

2010-10-20 @ 14:19:27
Postat av: Cewin´s mamma

Hörru du ja e faktist sjukt skriven!!!

2010-10-21 @ 08:26:49
URL: http://cewinsmamma.blogg.se/
Postat av: Anonym

Så du tror aldrig att du kommer att kunna jobba då eller?? Men festa runt och supa skallen i bitar det klarar du av fast du är sjukskriven??

2010-10-21 @ 18:13:59
Postat av: Anonym

Haha förlåt: Sjukt skriven var det ju du var! Ursäkta....

2010-10-21 @ 20:43:28
Postat av: Linnea

Men herregud, du har skaffat barn, du får väl själv se till att de har det bra?! Du kan inte förvänta dig att random snubbe ska vilja ställa upp och betala för att du och dina barn ska "ha bra förutsättningar i livet". Deras förutsättningar skulle du ha tänkt på tidigare. Men än är det inte för sent att göra något åt det. Ge fan i att fortsätta vara "sjukt skriven" (sjukskriven heter det) och festa upp ditt bidrag. Se till att skaffa dig en utbildning och ett jobb istället så att du kan ge dina barn bättre förutsättningar (och slippa leva på mina skattepengar!). Än finns komvux kvar - det är bara att anmäla sig och söka CSN. Och se till att söka någon form av yrkesutbildning, för du lär ju inte klara av att läsa vidare på högskola.

2010-11-09 @ 09:30:57
URL: http://mammacaruso.blogg.se/
Postat av: moehoe

Din jubelidiot. Rika killar!? Det kommer du aldrig i närheten av. skaffa dig en utbildning själv, du skriver som en tolvåring. Det är såna som tänker som du som gör att kvinnor aldrig kommer få ett jämställt liv.

2010-11-16 @ 08:55:55
URL: http://popporn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0